Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?
i Zdroj: Vlastní
Témata Diablo: Immortal Článek Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?

Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen? | Kapitola 3

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 6. 2022 14:50

Seznam kapitol

1. Diablo Immortal 2. Arida: Backland’s Awakening 3. Disney Mirrorverse

Za poslední rok jsme byli nejednou překvapení z pozornosti, kterou začaly herní společnosti ubírat na mobilní telefony. Aby ne, procesory se vyvíjí rychle a Jetpack Joyride již není nejkrásnější hrou, kterou si můžeme zahrát. Tituly jako Genshin Impact, Call of Duty či Vainglory by mohly z fleku graficky konkurovat pár let starým hrám na PC. Vznikají tedy nové možnosti a nebylo by moudré jich nevyužít. Červen tuto myšlenku jasně podporuje, jelikož máme v kalendáři tituly, kvůli kterým ten den volna možná bude třeba.

Reklama

Disney Mirrorverse

Že jste nikdy nepřemýšleli o hře, kde by kapitán Jack Sparrow po boku Judy Hopkavé a kačera Donalda bojoval jakožto strážce galaxie proti zlu? Disney přesně takový nápad dostalo a na 23. června má připravený akční crossover několika Disney značek s týmovým RPG z pohledu třetí osoby. Jednotlivé postavy mají odlišné třídy, a proto bude třeba je co nejlépe zkombinovat pro hladký průchod příběhem. Třídy to jsou standardní, tedy nic, co bychom neznali. Sulley z příšerek s.r.o. je samozřejmě tank se všemi bonusy, které s touto třídou přicházejí, zatímco taková Elsa z Ledového Království je bojovnicí na dálku pomocí magie.

Onen příběh ještě nebyl nijak zveřejněn, ale dle traileru se octnete v paralelní dimenzi za zrcadlem, kde na vás bude čekat skrytá síla, kterou musíte překonat a zachránit tak vlastní galaxii. Zároveň, pokud se zaregistrujete do hry už nyní, čeká na vás bonus při startu hry. A to se vyplatí!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama